STÍLUS AZ OTTHONODNAK

Kell olykor új stílus az otthonodnak !

Érezted már, hogy egy idő után visszahúz, lehangol a lakás? Először talán nem is voltál tudatában, mi szívja le az energiáidat? Lehet, hogy elkoptak a dolgok vagy csak egyszerűen valahogy nem tetszik... Idővel mindenre rá lehet unni, de ha szereted a lakást, elég lehet a meglévő bútorokkal és egy-két új darabbal  átrendezni, pár új textillel, új dekorációval és a dísztárgyak átcsoportosításával úgy felfrissíteni, hogy újra jól érezd magad benne.

Vintage hangulati lap

Vintage hangulati lap

Klasszikus stílusú hangulati lap

Klasszikus stílusú hangulati lap

Ilyen esetben jól jön egy kis  RÁNCFELVARRÁS - stílus- és szaktanácsadás otthonodban - elmondhatod, mi a vágyad, de azt is, ha gőzöd sincs, hogy kezdj hozzá.

A hangulati lap abban segíthet, hogy az adott stílusnak - ami persze ennél a kettőnél jóval többféle - az összeillő elemeket egymás mellett lássuk, így könnyebb elképzelni az összhatást. Konkrét tárgyakat konkrét árakkal is összerakhatunk (például helyiségenként), így lehet mérlegelni, mi az, ami a legfontosabb és belefér a büdzsébe is.

DOBD FEL, BABÁM!
Még mivel lehet feldobni a lakást, hogy akár ünnepélyes, akár bohókás - vagy például téli, nyári hangulatú legyen otthonod pár óra alatt?

Ha Budapesten vagy Pest megyében laksz, akkor leggyorsabb és legcélszerűbb a személyes tanácsadás.

Nem laksz Budapesten vagy közelében,  ezért nem tudod igénybe venni ezt a szolgáltatást? Akkor  Skype-on vagy Messenger-en is kérhetsz  színtanácsadást.

KATTINTS IDE!

Ha inkább magad kísérleteznél a "ráncokkal", némi segítségre akkor is szükséged lehet, bárhol is laksz.

Hogy zajlik a személyes tanácsadás?

Körülnézel a lakásodban - s már sokadjára megállapítod, hogy valamit kéne vele kezdeni - de nem tudod, mit. Vagy tudod, de sem időd, sem energiád nincs vele foglalkozni. Mi a teendő?

Ha Budapesten vagy vonzáskörzetében laksz, nincsen kiszállási díj, de ennél távolabb benzin-és autópálya költség is felmerülhet.

Egy előre egyeztetett időpontban elmegyek Hozzád, megbeszéljük, hogy mik az igényeid, elképzeléseid.
Falszíneket  színkártyákról ajánlok a berendezéshez  és az elképzeléseidhez igazítottan, tapétákat, textileket ajánlok katalógusból, anyagmintákból. Segítek évszaknak, hangulatnak megfelelő stílust teremteni. Otthonod dekorációit felhasználva átcsoportotsítjuk azokat és/vagy  dekorációkat  javasolok katalógusból, Internetről és/vagy lakberendezési boltot ajánlok, ahol megtalálod a legjobb darabokat.

Mindez mibe kerül?
Lakásod vagy irodád, szálláshelyed, (kiadó lakásod, airbnb, stb) tuningolása 50.000Ft  + O Ft ÁFA, mert alanyi adómentes a cégem. Ez EGY ALKALOMRA szól,  csak szóbeli tanácsadást tartalmaz és több órát szokott igénybe venni.

Mit szeretnél még tudni? Kérlek, ÍRJ IDE  vagy a FACEBOOK oldalamon üzenetben, esetleg telefonálj, amelyik Neked a legjobban megfelel.

No Comments Yet.

Leave a comment