MUNKÁIM

Minden munka úgynevezett  projekt. A lakberendezés szempontjából mit értünk ez alatt?
A szó kezdetben valaminek a tervezését jelentette, nem pedig magának a tervnek a végrehajtását.

Rám mint lakberendezőre ez a szó mindkét értelmében igaz, mert van, amikor csak tervet - sőt csak tanácsot kérnek tőlem, főleg azok, akik még nem dolgoztak lakberendezővel, talán nem is akarnak, de szükségük van némi iránymutatásra.

Vannak, akik meg egyszerűen nagyon messze laknak ahhoz, hogy a kivitelezésnél is naponta odautazhassak, vagy nem is Magyarországon élnek, de a helyi tervezőkkel nehezen találják meg a hangot.

Jellemzően az a gyakoribb eset, amikor a tervezést a kivitelezés levezénylésével együtt igénylik a Megbízóim. Azaz egyeztessek a kivitelkezőkkel, számoljam ki, mennyi csempe vagy padló kell, kérjem be az árajánlatokat az üzletekből is, vagy együtt menjünk el kiválasztani a lakásba kerülő dolgokat.

Örülnek, ha figyelek a kivitelezésre, hogy minden a terveknek megfelelően készüljön. Nem kell mindig szabadságot kivenniük, tehetik a dolgukat, közben úgyis egyeztetünk szükség szerint. Sok stressztől mentesülnek és szinte nulla a rossz döntés veszélye. Te mit gondolsz erről: van ennél kényelmesebb?
Próbáld ki részben vagy egészben!
Kattints a menüpontokra, nézd meg őket 🙂