SZOLGÁLTATÁSOK

 

A projekt
menedzselése

magyarul hogyan segítem a megvalósulást akár  A-tól Z-ig

Gondolj egy klassz lakásra! Megvan? Ja, hogy már megvettél egy telket, mert gyönyörű a kilátás, aztán kiderül, hogy a majdani házba alig fog besütni a nap, mert északi fekvésű, olyan meredek a terep, hogy ... Ne rémülj meg, ha lukra futottál, mindig van megoldás! Ha még csak papíron létezik a ház vagy nem indult el a felújítás, akkor...

kattints ide

Kiválasztás és
beszerelés, beépítés:

hurrá, most dől el, hogy fog majd kinézni

Elérkezett a megvalósulás pillanata. De előbb még van pár komoly feladat. Talán nem hiszed el, de akkor szabad csak belekezdeni a kivitelezésbe, amikor már minden ki van választva.  Nem hiszed el? Miért nem elég akkor kiválasztani a lámpákat, bútorokat, szanitereket, amikor már kész a ház? Hú, de könnyen bebizonyítom, kapaszkodj !

kattints

színtanácsadás az
ízlésedhez igazítva

A falak színe a legelső eldöntendő kérdés?

A kivitelezők többsége szerint. Persze, hisz ők munkaszervezési okokból (is) szeretnének mihamarabb végezni, hogy mehessenek a következő lakásba.  Szükséges a kölcsönös alkalmazkodás. Ne hagyjuk, hogy a nyúl vigye a puskát vagy a befőtt tegye el a nagymamát? Van egy közbenső megoldás, hogy mindenki jól járjon. Úgy hívják, hogy...

Kattints ide

telek és ház
vagy lakás

Az otthon nem kisebb és nagyobb dobozok összessége

Hogy ronthatod el már az elején: álmod a nagy telek, kertkapcsolat, sok tárolóhely - ne folytasd. Mekkora  "nagy", mennyi a "sok" tárolóhely, milyen a "kertkapcsolat", ezek nem igazi konkrétumok. Nézzük meg, milyen funkciókra van szükség a házban:
nappali - például kanapé, fotelok, akvárium, TV, Hi-Fi is. Segítek ezeket tisztába tenni.

Kattints ide

Feltesszük az i-re
a pontot

mert ha nem, itt lehet elrontani mindent...

Amikor már megérkeznek a bútorok, egyéb berendezések, többen saját kézbe veszik a dolgot, mert dekorálni, képet felrakni "mindenki" tud. Van, akinek tényleg nem sok segítség kell. De azt ők sem mind tudják, hogy az új otthonba hol talál odaillő tárgyakat és azokat hogyan lehet a meglévőkkel összeházasítani. Mivel lehet még elszúrni? Elég sok mindennel,  mert van, aki nem tudja, hogy nem tudja... Nézzünk pár alapvető hibát.

Kattints ide

A lakberendezés
a lényeg!

...hogy mindig jó legyen hazamenni

A NYITÓLAPON nézd meg, mit, mennyiért és hogyan tervezek - akár Neked is, ha kéred. Hívhatsz Skype-on  is, ha tanácsra, ötleteid megerősítésére van szükséged, tervezek akár egész lakást, cukrászdát vagy klubot, borozót vagy apartmant, de ha egy lakásnak csak az amerikai konyhás nappaliját szeretnéd rám bízni, annak sincsen akadálya.  Iroda, home-office és gyerekbirodalom is jöhet, nézd csak meg a munkáim közt!

Kattints ide