Nézünk, mint a moziban

Volt egyszer egy kiállítás, ahol a látogatók tényleg néztek, mint a moziban.

A szépemlékű Bútorvilág LifeStyle Kiállításon bebizonyítottuk, hogy nem feltétlenül a ?fal teszi a szobát?. A különböző funkciójú tereket csak jelzés-szerűen határoltuk el egymástól, ezek így  együtt mégis gyönyörű egységet alkottak. Enteriőrönként mindössze  10,5 négyzetméternyi  falfelület és ugyanekkora padló is elég volt ahhoz, hogy ízelítőt adjunk a luxusból, megmutassuk, hogy van a kereskedelemnek olyan szegmense, amely magas minőségű termékeivel a legkényesebb ízlésű emberek igényeit is kielégíti. A szépséges tárgyakból, világító testekből, bútorokból, burkolatokból már-már éteri finomságú enteriőröket alkottunk. A világító parkettától a fehérarany üvegmozaikig,  a fényterápiás zuhanytól a poénos, iparművész-készítette bőrkutyákig  sok-sok különlegességet tervezhettünk  be.

15 lakberendező, Lakberendezők Országos Szövetsége,  támogató dizájn cégek, top kivitelezők - mi így együtt csodát alkottunk.

A stand alapötletét a látszólag egyszerű forma, egy félbehajtott filmszalag ihlette, az enteriőröket ennek megfelelően filmkocka-szerűen jelenítettük meg. A lakberendezés varázslat, ugyanúgy, mint a filmezés, de mindkettő csak akkor az, ha színvonalasan művelik. A koncepció kedvéért híres filmek címeit kölcsönöztük az enteriőrök elnevezéséhez, jutott arra is energiánk, hogy az adott filmhez illő miliőt és itt-ott némi humort  is becsempésszünk a teljesség kedvéért.

Látványos, szép standunk rengeteg érdeklődőt vonzott, vakuk villantak, kamerák pásztáztak.  Sokan jöttek alaprajzokkal a VIP standra, ahol eddigi hagyományainkhoz híven  díjmentes szaktanácsadást tartottunk a hozzánk forduló látogatóknak.Fényűző ?filmünk? láttán valóban mindenki nézett, mint a moziban.
A tizenegy ?ékszerdoboz? méretű enteriőr 17 lakberendező és 51 cég együttműködésének eredményeképpen jött létre.

AZ ÖTÖDIK ELEM

A VIP fogadó AZ ÖTÖDIK ELEM alapgondolatából kiindulva született. A film arról szól, hogy tudósok egy csoportja 4 bűvös kőhasáb segítségével kapcsolatba került egy másik világ küldötteivel. Az idegenek nem szándékoztak kommunikálni velük, hanem a 4 ősi elemet jelképező kövekért jöttek, hogy biztonságos helyre vigyék azokat. A katasztrófát majdan úgy kerülhetik el, ha az Univerzum öt elemét együttesen aktiválják. A négy őselemet, melyek háromszögű kövekben öltenek formát, az ötödik elem, az EMBER ereje egyesíti, hogy a világ megmeneküljön általuk.

Talán merész a képzettársítás, de a környezetünk megszépítése is csak úgy lehet szemet gyönyörködtető és emberhez méltó, ha a bennünket körülvevő ?őselemeket? együttes erővel alakítjuk kinek-kinek az igényeihez, elképzeléseihez. Minden darab csak akkor kelhet életre, ha összhangban vannak egymással és az emberrel, aki társul választja őket.

Az enteriőrben elhelyezett szépséges, természetes anyagokból készített egyedi bútorok időtlenséget sugároznak, mentesek a pillanatnyi divathóbortoktól. Nyugalmat, kiegyensúlyozottságot árasztanak magukból, a világítás - a parkettától a mennyezetig - rafináltan járul hozzá ehhez a szép látványhoz. Valódi időutazásban lehet része annak, akit a napi rohanás után ilyen bútorokkal, kiegészítőkkel berendezett ízléses otthon vár.

Sok céggel azóta is megmaradt a kapcsolatunk, így  Neked is lehet kifinomult stílusú luxus berendezésed, akár a segítségemmel.

No Comments Yet.

Leave a comment