MILYEN SZÍNŰ LEGYEN A… SZÍNTANÁCSADÁS ONLINE

MILYEN SZÍNŰ LEGYEN A...

avagy színtanácsadás online  - mert a szín sosem jár egyedül 🙂  Csak azért szerepel itt külön lehetőségként, mert nem mindenkinek volt nyilvánvaló, hogy akár  a lakás  egészével / vagy bizonyos helyiségeivel, akár egyenként is foglalkozhatunk a színeket illetően.  Segítek megoldani a felmerülő kérdéseket.

Lakberendezői pályafutásom alatt (1999 óta) mindig az első öt kérdés egyike, hogy MILYEN SZÍNŰ LEGYEN A...  Nem is meglepő, hiszen egy-egy jól megválogatott összeállítás szinte csodát tehet a lakással, de nagyon el is ronthatja, ha nem tudjuk, mi lenne a tuti megoldás. Főleg, hogy több lehetséges variációból kell a legjobbat kiválasztani. Pedig néhány szempont figyelembe vételével és pár szabály betartásával elkerülhetjük a legnagyobb csapdákat.

Egy alapszabály van:  TÖBB jó megoldás is létezik. Van,  aki ettől  felvilllanyozódik, mert imádja kipróbálni ezeket, más meg örül, ha egyszerre "letudja" a dolgot, csak legyen szép és kész, neki más a hobbija. Ha az utóbbiak közé tartozol, akkor egyet válassz ki, a többi javaslatot  tedd el talonba. Amikor megunod a lakást, vedd elő őket bátran.

Rengeteg lakberendezési magazint  és internetes oldalt néztél meg eddig, mégsem jött be egy sem teljesen? Ez akkor sem volt elpazarolt idő, mert egy-egy kis részletet bele lehet szőni a teljes koncepcióba. Gyakran az hibádzik, hogy nem pont olyanok, mint a Te lakásod, adaptálni ezért nagyon nehéz a látottakat. Ha csak a holtponton kéne átjutni, kérhetsz segítséget például úgy,  hogy akár a laptopoddal, telóval is végig vihetsz a lakás kérdéses szobáin, helyiségein, így távsegítség formájában is segíthetünk a gondon.

Ha elégedett vagy a tanácsadással, akkor küldök egy összefoglalót az elhangzottakról írásban, plusz egy hétig van még lehetőséged kérdezni (beletartozik az árba), mert valószínűleg eszedbe fog jutni még pár kérdés. Ha nem jutnánk zöldágra, visszautalom Neked a tanácsadás díját. Ez így korrekt.

Menet közben kiderült, hogy CSAK SZÍNTANÁCSADÁST ÖNMAGÁBAN senki sem kért, így tetszés szerint bármilkyen lakberendezési témában kérhetsz tanácsot ITT.

Ha lenne olyan kérdésed, amit a fenti leírás nem tartalmaz, nyugodtan küldd el emilben. 

 

 

No Comments Yet.

Leave a comment