SZÍNTANÁCSADÁS A TE ÍZLÉSEDHEZ IGAZÍTVA

TÉNYLEG A FALAK SZÍNE A LEGELSŐ ELDÖNTENDŐ KÉRDÉS?

A kivitelezők szerint. Persze, hisz ők munkaszervezési okokból (is) szeretnének mihamarabb végezni, hogy mehessenek a következő építkezésre.  Szükséges a kölcsönös alkalmazkodás. Nehogy hagyjuk, hogy a nyúl vigye a puskát vagy a befőtt tegye el a nagymamát! Van egy közbenső megoldás, hogy mindenki jól járjon. Úgy hívják, hogy... tervezés. Mivel akarják kezdeni a legtöbben?

Ha gyorsan kell a segítség, nézd meg ezt is:
S.O.S. ONLINE LAKBERENDEZÉSI TANÁCSADÁS

Naná, hogy milyen legyen a? FAL SZÍNE. Na de mihez képest? Tényleg a fal színe a legelsőként eldöntendő dolog? Bájos sztori volt, amikor valaki  azt kérdezte, hogy a meggy bordó dobszerkójához milyen árnyalatú sárgát válasszon a falra. Végül is jó úton járt, mert  a MEGLÉVŐ berendezéshez keresett színt. Falfestékből milliónyit kevertethetünk, így a már megvásárol (ne hagyd a festőnek, hogy ő kutyuljon, mert ha javítani kell valamit később, vagy kevés a   mennyiség, soha az életben többet nem lesz olyan az újrakutyult árnyalat.)Tudod, miért nem?  Mert ha Hérába kevered, az másféle fehér, mint a Dulux vagy a Trilak, na és pár év múlva már ki emlékszik rá, mit kentek a falra, főleg, ha ott sem voltál, hogy feljegyezd.

Az üzletben megkapod a számlán a kikevert szín kódját, amit - ha kell, a későbbiekben újra kikevernek a kódban szereplő recept alapján. Nem mindegy ám az sem, hogy Dulux, Tikkurila vagy más márka volt, mert még a szürkének is 50 árnyalata van, attól is függ, melyik cég színpalettájából való. Ezen kívül is vannak még szempontok, de azokat jobb  vagy Skype-tanácsadás  vagy tervezési megízás keretében megbeszélni.

tapéták, festék, szőnyeminták

tapéták, festék, szőnyegminták összehangolása