LAKBERENDEZÉSI TITKOK

VAGY INKÁBB MŰHELYTITKOK?

A titok annyi, hogy az amatőr azt csinálja, amit tud, a profi pedig azt, amit kell.

Ezért van az, hogy ami a lakberendezési magazinokban és az ismerőseinknél jól néz ki, az  a saját otthonunkban nem működik?

Egyszerű ez, mint az indián meteorológiai kő, ha vizes, akkor esik az eső, ha fehér, akkor havazik, ha árnyékot vet, akkor meg süt a nap. Öreg indián sosem téved.
Vannak ügyes tulajdonosok akik hosszú éveken át gyűjtögetik az információkat, inspirálódnak, kísérleteznek, mire kialakul a lakás.  Ez nem titok, sokan így csinálják, de bárkivel is beszélsz, egyikük sem azt állítja, hogy kéjutazás lett volna - vargabetűk, olykor melléfogások, felesleges kiadások nélkül.

Mi lakberendezők  is minimum két évig tanultuk csak az alapokat és utána - sőt azóta is - folyamatosan tanulunk, hisz szinte naponta jönnek ki új anyagok, technológiák, amiket beleépítünk az újabb és újabb terveinkbe.
Ez minden szakmára igaz, gondolom, Te is tudnál mesélni a sajátodról 🙂

MINT A BŰVÖS KOCKA

Olyan a lakberendezés is.  Egy-egy oldal viszonylag könnyen kirakható, ám az egész kockához már ismerni kell a dolgok logikáját és trükkjeit. Szóval mégis van titok!

Melyik a gyorsabb: segítség nélkül rájönni, hogyan tekerhető vissza a kocka az eredeti állapotába 25 lépéssel pár másodperc alatt? Vagy megtanulni a jó megoldáshoz vezető legjobb módszereket?

Nem titkolom tovább: tanácsadást, tervezést kicsiben vagy egész házra is  érdemes igénybe venni, ne várj az öreg indiánra 🙂