A LAKÁS RÁNCAI

Időről időre ráfér a lakásra némi ráncfelvarrás!

Érezted már, hogy egy idő után visszahúz, lehangol a lakás? Először talán nem is voltál tudatában, mi szívja le az energiáidat? Lehet, hogy elkoptak a dolgok vagy csak egyszerűen valahogy nem tetszik... Idővel mindenre rá lehet unni, de ha szereted a lakást, elég lehet a meglévő bútorokkal és egy-két új darabbal  átrendezni, pár új textillel, új dekorációval és a dísztárgyak átcsoportosításával úgy felfrissíteni, hogy újra jól érezd magad benne.

Ilyen esetben jól jön egy kis  RÁNCFELVARRÁS - stílus- és szaktanácsadás otthonodban - elmondhatod, mi a vágyad, de azt is, ha gőzöd sincs, hogy kezdj hozzá.

DOBD FEL, BABÁM!

Még mivel lehet feldobni a lakást, hogy akár ünnepélyes, akár bohókás - vagy például téli, nyári hangulatú legyen otthonod pár óra alatt?

Ha Budapesten vagy Pest megyében laksz, akkor leggyorsabb és legcélszerűbb a személyes tanácsadás.

Nem laksz Budapesten vagy közelében,  ezért nem tudod igénybe venni ezt a szolgáltatást? Akkor  Skype-on vagy Messenger-en is kérhetsz  színtanácsadást  ITT.
Ha inkább magad kísérleteznél a "ráncokkal", némi segítségre akkor is szükséged lehet, bárhol is laksz.

Hogy zajlik a személyes tanácsadás?

Körülnézel a lakásodban - s már sokadjára megállapítod, hogy valamit kéne vele kezdeni - de nem tudod, mit. Vagy tudod, de sem időd, sem energiád nincs vele foglalkozni. Mi a teendő?

Ha Budapesten vagy vonzáskörzetében laksz, nincsen kiszállási díj, de ennél távolabb benzin-és autópálya költség is felmerülhet.

Egy előre egyeztetett időpontban elmegyek Hozzád, megbeszéljük, hogy mik az igényeid, elképzeléseid.
Falszíneket  színkártyákról ajánlok a berendezéshez  és az elképzeléseidhez igazítottan, tapétákat, textileket ajánlok katalógusból, anyagmintákból. Segítek évszaknak, hangulatnak megfelelő stílust teremteni. Otthonod dekorációit felhasználva átcsoportosítjuk azokat és/vagy  dekorációkat  javasolok katalógusból, Internetről és/vagy lakberendezési boltot ajánlok, ahol megtalálod a legjobb darabokat.

Mindez mibe kerül?

Lakásod vagy irodád, szálláshelyed, (kiadó lakásod, airbnb, stb) tuningolása 50.000Ft  + O Ft ÁFA, mert alanyi adómentes a cégem. Ez EGY ALKALOMRA szól,  csak szóbeli tanácsadást tartalmaz és több órát szokott igénybe venni.

SKYPE TANÁCSADÁST ITT más kérdéseidre is kérhetsz 🙂

Mit szeretnél még tudni? Kérlek, ÍRJ IDE  vagy a FACEBOOK oldalamon üzenetben, esetleg telefonálj, amelyik legjobban megfelel.

No Comments Yet.