JAJA, a JAB LAKÁSTEXTILEK VARÁZSLATOS VILÁGA

A lakástextil, ami szép is jó is

Gyerek (=néha férj :D) , kutya, macska, kanapé, fotel, szőnyeg: mi a közös bennük? Az első három veszélyes és olykor ártalmas a második háromra. :O Biztos ez? Jó, már tudod, hogy van szennytaszító bevonat, na de némelyik olyan művi hatású... Ez lassanként már a múlté lesz, hisz megérkezett a FIBREGUARD. A JAB kifejlesztette azt a textilt, aminek a szennytaszító szálai bele vannak szőve a az anyagba, nem "műanyagosak" és bírják a strapát. Keresd a jelet a címkén, ha ott van, akkor bingó! Nem törölted le azonnal a rákerült maszatot? Akkor se aggódj, utólag tiszta vízzel és némi szappannal nyomtalanul eltüntetheted a szennyeződés nyomát.

Szeretjük a kockást is

Még egy nagy újdonságot mondok 🙂 - igazából a  textilektől lesz egy házból, lakásból kellemes az otthon.
Ha nincs függöny, puha szőnyeg és takaró, friss ágynemű és sok-sok párna, a legszebb berendezés is csak egy rideg tárgyhalmaznak tűnhet.
Máris kellemesebben érezzük magunkat, ha van, ahova lefekhetünk olvasni, pihenni és amit még ágyban szoktunk művelni -például párnacsatázni a gyerekekkel 😀

A fotókat a JAB villában lőttem, itt kollégáimmal a textilek csodálatos világában jártunk. A német cég bemutatta új kollekcióit, amiktől - sokat látott lakberendezőként is tátva maradt a szánk. Már megint 🙂  Évről évre elámulunk,  mennyi újdonságot lehet alkotni a textilgyártásban is. Nemcsak a minta- és színtrendek terén, hanem a stílusok kombinálásával is okoztak kellemes meglepetéseket.  A szálak összetételének fejlesztésével és a rafinált szövéstechnika alkalmazásával csúcsra járatták a folyamatot.

A GOMBÓC ARTÚR EFFEKTUS

Gombóc Artúr effektus  az eredmény: a bársonyost, a vagányt, a vidékiest, a fémest, a hímzett-nyomottat, a halszálka struktúrájú kockást, a necceset, a törzsi mintást, a pamutosat, a leneset, a jajistenemmitválasszak lehetőségig mindent megtalálsz...  JA: árban is széles a spektrum, van az átlagos árú kelméktől és a luxuskategóriás anyagokig minden, mi szem-szájnak ingere. A szállodák, panziók, éttermek - azaz közületi igényeket kiszolgáló választék is nagyon széles spektrumon mozog. Ami itt nincs, azt máshol se keresd. 😉

No Comments Yet.

Leave a comment