MILYEN SZÍNŰ LEGYEN A… SZÍNTANÁCSADÁS ONLINE

MILYEN SZÍNŰ LEGYEN A...
avagy színtanácsadás online

Lakberendezői pályafutásom alatt (1999 óta) mindig az első öt kérdés egyike, hogy MILYEN SZÍNŰ LEGYEN A...  Nem is meglepő, hiszen egy-egy jól összerakott összeállítás szinte csodát tehet a lakással, de nagyon el is ronthatja, ha nem tudjuk, mi lenne a tuti megoldás. Főleg, hogy több lehetséges variációból kell a legjobbat kiválasztani. Pedig néhány szempont figyelembe vételével és pár szabály betartásával elkerülhetjük a legnagyobb csapdákat.

Hányszáz lakberendezési magazint  és internetes oldalt néztél meg eddig?  Rengeteget, ugye? Mindig az hibádzik, hogy nem pont olyanok, mint a Te lakásod, adaptálni ezért nagyon nehéz a látottakat. Ha csak a holtponton kéne átjutni, kérhetsz segítséget tőlem is. Akár a laptopoddal, telóval is végig vihetsz a lakás kérdéses szobáin, helyiségein, így távsegítség formájában is megoldhatjuk a dolgot.

Ha elégedett vagy a tanácsadással, akkor küldök egy összefoglalót az elhangzottakról írásban, plusz egy hétig van még lehetőséged kérdezni (beletartozik az árba), mert valószínűleg eszedbe fog jutni még pár kérdés. Ha nem jutottunk zöldágra, visszautalom Neked a tanácsadás díját. Ez így korrekt.

Az alábbi kérdőívet nézd végig, s ha lenne olyan kérdésed, amit nem tartalmaz, nyugodtan küldd el emilben vagy hívjál fel.

ITT TALÁLOD A KÉRDŐÍVET

No Comments Yet.