A VILLAMOS IS ALUSZIK?

A villamos is aluszik?

A szoba ugyan nem lesz nagyobb, az ilyen tapétáknak mégis óriási tértágító hatása van, ezért jó ötlet alkalmazni. A ferde tetősík miatt levágjuk a tapéta egy részét, ezért érdemes odafigyelni, hogy anélkül is teljes értékű lesz-e a látvány. A képen látható tapétákat pont az előbbiekben említett szempontoknak megfelelően választottam.

Válasszunk olyan tapétát, ami tágítja a teret és - mondhatni semleges. Felhők(arcolók) fölött mindig kék az ég.

A szobák  egyik  ifjú lakójának Lisszabon a kedvenc városa, így került ide a jellegzetes villamos. Először az ágyat a poszter elé terveztem, de olyan érzésem támadt, hogy el fog ütni a tuja. Így viszont olybá tűnik, mintha a sínpár a ház alatt futna tovább, végig a gyönyörű utcákon.

Másikuk a szédítően jó metropoliszokba szeretett bele, a harmadik pedig Dubait kedveli, tetszett neki, amikor felhőpaplan alá rejtőzött a város és csak találgatni lehetett, melyiknek az antennája látszik ki. Majd földet érve ellenőrizni  és csodálni lehetett a tippeket.

Ezek a fototapéták a lakáshoz és környezetéhez is illenek, nem az a pálmafás vagy vízeséses giccs, ami - jobb híján - annyira elterjedt volt.
3 féle felülettel lehet ezeket rendelni a neten, hogy még egy kicsit bonyolítsuk a dolgokat.

Kedvet kaptál-e a fotótapétákhoz? Rengeteg jobbnál jobbat találni,  csak persze keresgélni kell, ami ugyan időigényes, de egyben élvezetes is.

 

No Comments Yet.