HOGYAN LESZ AZ ÁGYBÓL ASZTAL – PÁR MOZDULATTAL?

A jó vasalat a jó bútor titka. A bútor a titkot is megőrzi, ha van rejtegetni valód 😀

Ágyból asztal, pár mozdulattal és persze fordítva - sokak vágya.  Kicsit görgetni kell a lap aljáig, ott egy rövidke videón mutatják be, milyen frankón működik.
Szuper, hogy az asztalról nem muszáj pakolni,  pihenés után ott folytathatod a munkát - vagy épp a játékot, ahol abbahagytad.

A megoldás egyszerűsége  a legvonzóbb, mindemellett többfunkciós lehetőséget nyújt ugyanazon a pár négyzetméteren.
Ha csak az ágyat akarjuk eltüntetni, hogy nappal több helyünk legyen a szobában, arra is vannak megoldások,  akár hosszában, akár keresztben, akár egyszemélyes heverőről, akár franciaágyról van szó.

Mi legyen az ágyneművel?

Kevés olyan ember van, aki szeret beágyazni. Én konkrétan egyet sem ismerek 🙂
Ha te sem tartozol közéjük, de a rendetlenséghez sem ragaszkodsz, vagy ha váratlanul betoppan valaki és gyorsan kell cselekedni, akkor ennél a megoldásnál jobbat nem találsz.  Pár hevederrel rögzíthetjük a párnát, takarót.  Így nem fognak lecsúszni és külön ágyneműtartóra sincs szükség, főleg, ha nincs erre hely (amúgy viszont jobb, ha ki tud szellőzni felcsukás előtt).

Miről nem esett itt szó?

Az ár csak a 90*200cm-es matracot nem tartalmazza, szerelési útmutatóval együtt minden a csomagban van, neked csak össze kell szerelned és már élvezheted is 🙂

 

 

 

No Comments Yet.

Leave a comment