TÖMÖR GYÖNYÖR – AVAGY UNOKÁINK IS JÁRNI FOGJÁK

TÖMÖR FA A TALPUNK ALATT

A hajópadlóról gyakran a fenyő jut először eszünkbe, nem véletlenül, de a választék ennél jóval nagyobb, hiszen sokan szeretjük és vásároljuk a természetes anyagú talp alá valókat, még úgy is, hogy ezeknek azért vannak korlátai is.   Viszont legyőzhetők, mindössze egy innovatív cég kellett hozzá  tehetséges tervezőkkel.

PADLÓ - FŰTÉS FÖLÉ

A valódi tömör fából készült melegburkolatok egy része padlófűtés fölé  alkalmatlan , a lerakásuk sem a legegyszerűbb, mert  párnafára vagy vakpadlóra kell őket szögezni vagy ragasztani. Akkor mondjunk le a valódi fapadlóról, mert a velejáró nehézségeket nem szeretnénk bevállalni? Hogy is van ez?

Szóval mi lett a megoldás?  3 rétegű, maximum 13 mm vastagságú  változat lett a befutó.  A legfelső réteg nemes fa, úgy mint dió, amerikai cseresznye és tölgy. Ezek a keményfák közé sorolhatók, gyönyörűek, tartósak, sokféle színű és felületkezelésű változatból választhatunk.  Úsztatott padlóként a lerakás sem bonyolult, a klikkes rendszerrel  gyors és egyszerű a munka.

VAGÁNY VAGY SZOLÍD

A kínálat lehetővé teszi, hogy a lakásunk stílusához, hangulatához legjobban illőt vigyük haza. Így aztán a vagány bevállalós talál magának szürkésbarnát, a komoly, elegáns stílus kedvelői a füstöltek választhatják, aki nem akar semmi faksznit, azoknak a klasszikus megjelenésű felelhet meg legjobban.

A valódi parketta többször is felújítható, természetes, ráadásul megújuló energiaforrásból származik.  Mivel hosszú ideig lehet a "lakótársunk", ritkábban kell cserélni. Amikor erre sor kerül, akkor sem okoz kárt a környezetben, hiszen természetes fűtőanyag. A felületkezeléshez használt olajok, viaszok, pácok, de még a mostani lakkok döntő hányada sem szennyezi égetéskor a levegőt - vagy csak nagyon csekély mértékben.

ÖKOLÓGIAI LÁBNYOMUNK

Tudod, hogy így a sokat emlegetett ökológiai lábnyoma is kisebb azoknak, akiknek természetes burkolat van az otthonukban?
Egyetlen hátrányként csak az árat említhetjük, de az bőven megtérül.

"Nem vagyok olyan gazdag, hogy olcsón vásároljak."

No Comments Yet.

Leave a comment