AZONNALI, vagyis instant lakberendezési tanácsadás ONLINE

Azonnali, vagyis instant lakberendezési tanácsadás  ONLINE, sürgős kérdéseidre.

Ez egyfajta lakberendezési gyorssegély, ha ezer ötleted van, de gyorsan  kéne dönteni, mert rövidesen jönnek a kivitelezők, meg kell mondani,mit szeretnél, de már sem időd, sem energiád sincs rá, hogy végigzongorázd a lehetőségeket az anyagi és idővonzatukkal együtt. Arról nem is beszélve, hogy a sebtében kigondolt dolgok utólag visszaüthetnek, mert olykor nem látjuk a fától az erdőt, nem tudjuk kettőt hátralépve kicsit messzebbről nézni. Ugye jobban aludnál, ha segítenék a döntésben?!

ELŐSZÖRIS  MI AZ, HOGY ONLINE? Ez lehet SKYPE, MESSENGER, GOOGLE HANGOUTS, azaz olyan alkalmazások, amikkel a képernyőt lehet megosztani.  Legjobb az asztali gép, laptop, tablet, amiknek van akkora képernyője, amin látni a részleteket is.

Segítség az alaprajzi elrendezésben, szín- és anyaghasználatban, illetve egyéb lakber témákban

MENNYIBE KERÜL?

15.000Ft/ óra (60 perc) + 0 Ft ÁFA, alanyi adómentes a vállalkozásom
Rendelhetsz további időcsomagot is, a második órától
minden további megkezdett óra 10.000Ft + 0Ft ÁFA
vagy minden további megkezdett 30 perc 5.000Ft + 0 Ft ÁFA
A TOVÁBBI IDŐKERETET a megrendeléstől számított 90 napon belül bármikor megrendelheted és felhasználhatod (előre egyeztetett időpontban)

MIK A LEGGYAKORIBB DILEMMÁK?

Sokszor a tervezésnél kezdődnek a gondok. Az építész nem lakberendező, apró, a megbízónak fontos részletekkel nem feltétlenül foglalkozik (mert nem tiszte): például be fog-e férni az ülőgarnitúra vagy hogy mekkora az ideális konyhasziget - sőt - egyáltalán elfér-e egy ilyen a konyhádban.
Amerikai konyhás nappaliról álmodsz konyhaszigettel?  Hova vezeted ki az elszívott levegőt? Hogy viszed oda a gázt, ha azzal főznél vagy épp az áramot? Tudod, hogy egy új rendelet miatt miért drágább a gáztűzhely beépítése, mint az elektromos főzőlapé?
Hívj fel Skype-on, ha szeretnéd megtudni, a TE ESETEDBEN mi a legjobb változat.
Vagy foglalkozna, de a tervezésnél még nem tudtad, hogy ilyet szeretnél, ehhez viszont lehet, hogy odébb kell tenni a falat, kicsit átszervezni az alaprajzi elrendezést. Amíg még csak papíron van vagy winchesteren, addig ez a kisebb gond.

VOLT EGYSZER, hol nem volt - meg még van is - sok szép, nagy belmagasságú, tágas polgári otthon - többségében szétdarabolva kisebb lakásokra. Lett belőlük keskeny, csőszerűvé vált előszoba, fürdő, konyha, egymásból nyíló szobákkal, nehezen berendezhetően. Nem ritka, hogy hegyes- és tompaszögben álló falakkal. Mission impossible? Dehogyis lehetetlen küldetés, csodadolgokat lehet művelni vele, vannak kincsek a ládikámban.
Még abban is tudok konkrét tanácsokat adni, hogyan hangold össze az ÖRÖKÖLT vagy vásárolt antik bútort és dísztárgyakat az újabbakkal - esetleg fordítva (mert a lakás nem múzeum, mindig változik) és ne úgy nézzen ki, mint egy tombolán nyert bútorraktár.

(FAL)SZÍNEK

Nagyjából tudod, milyen színű falakat szeretnél, de bajban vagy, hisz már a szürkének is legalább 50 árnyalata létezik, mint tudjuk, a többi színről nem is beszélve. Egy lakás, egy helyiség sokkal több mindenből áll, mint egy darab falszín. Anyagok, bútorok, struktúrák, lámpák, fények, árnyékok és mindezek összhatása és egymásra gyakorolt összhatása. IS.
S.O.S. Skype-tanácsadásom keretében adok pár ötletet, amivel elkerülheted a csapdákat.
Nem könnyen, de akár utólag is orvosolhatók bizonyos problémák, amikor rájössz, hogy rossz döntés született - vagy jó, de a megvalósításnál valami félrement. Ha utálod a szoba, lakás (egyes) színeit vagy más a gond, valami mégsem úgy alakult, mint akartad, ne keseregj, lehet, hogy egyszerűen is megoldható a nagy részük. Van erre egy jó módszer: kérdezz meg 🙂

ÁLMENNYEZET?

Tú in ván: dekoratív, világíthat is - és ha rossz helyre került a lámpakiállás, még azon is segíthet ez a megoldás. MENNYEZETI FŰTÉSED/HŰTÉSED LESZ? Azt mondták, akkor nem lehet álmennyezeted? Ha nem kezdték még el az építést, akkor van a legtöbb esélyed, hogy ezen módosítsunk, azaz tévedtek! Nem ússzák meg a feladat elvégzését.

AKAROD, HOGY LEESSEN AZ ÁLLAD?
A fentebb említett és  még sok hasonló kérdések sokaságára tudok Neked válaszolni, hogy megvalósíthasd azt az otthont (irodát, kávézót, cukrászdát, vagy...), amilyenre vágysz.

MIÉRT JÓ NEKED AZ ONLINE SZAKTANÁCSADÁS?

• mert ki sem kell otthonról mozdulnod, akár pizsamában ülve is felhívhatsz bárhonnan, akár Londonból, akár a szomszéd utcából
• előre egyeztetett időpontban kérhetsz tőlem tanácsot, viszonylag rugalmas időbeosztásban igyekszem Hozzád alkalmazkodni
• mert többször is igénybe veheted ezt a szolgáltatást
• akár meg is ajándékozhatod barátaidat vagy családtagjaidat egy ilyen lehetőséggel (lehet,
hogy jobban örülnének, mint egy újabb ketyerének, amiről kiderül, hogy nekik már 6 darab van otthon)

MIKOR JÓ NEKED AZ ONLINE TANÁCSADÁS?

• ha csak pár szóbeli tanácsra, döntésed megerősítésére van szükséged, vagy éppenséggel beszéljelek le róla, hogy segítségemmel elkerülhesd a (költséges) tévedéseket
• ha a közeledben nincs lakberendező
• ha nem akarsz idegent a lakásába beengedni - bár a jó lakberendező nem harap 🙂
• szkeptikus és bizalmatlan vagy még, de azért egy tanácsadást megéri igénybe venni
• ha azt tervezed, hogy lakberendezőt hívsz, de kipróbálnád, hogy tényleg olyan speciális tudás birtokában (van-e), vagyok-e, amiért érdemes rábízni az otthonod megtervezését és a kivitelezés levezénylését
• ha már rég tudod, hogy a magazinokban és tévé műsorokban látott lakásokat sajnos nem lehet egy az egyben átültetni a Tiedre
• éppen ezért azt szeretnéd, hogy kifejezetten a Te problémáiddal foglalkozzon valaki - jelen esetben én, és csak Neked segítsek
Akkor hozhatod ki belőle a legtöbbet,
• ha előre összegyűjtöd a kérdéseidet (lehet csak 1, de annál fontosabb kérdés is)
• a legfontosabbakat vedd előre
• előre küldhetsz akár méretezett alaprajzot a kérdéseid mellé, hogy felkészülhessek a válaszra
• készíts oda papírt ceruzát, hogy tudjál jegyzetelni, de akár fel is veheted a Skype
beszélgetést, hogy később bármikor visszahallgathasd
• a párodat is odahívhatod, négy vagy több fül többet hall
• üzlettársak esetében (pl. iroda, kávézó, panzió) kifejezetten javaslom, hogy együtt üljetek a monitor elé.

MI AZ, AMIT SZÓBAN NEM BIZTOS, HOGY MEG LEHET VÁLASZOLNI?

• ha az előre elküldött kérdésedből ez kiderül, mindenképpen jelezni fogom, hogy csakis
olyanért fizess, ami Neked hasznos és megoldást jelent a problémádra
• konkrét beszerzési helyeket javasolni (hol vedd meg a...) főleg Budapesten vagy a
környékén ismerek, de javasolhatok megbízható webáruházakat az Interneten.
• Feng Shui kérdésekben viszonylag járatlan vagyok, bár az alapelveket ismerem
• amihez tervezés szükséges.

MILYEN HOSSZÚ EGY TANÁCSADÁS?

• amennyi időre szükséged van, ha kevés a kérdésed, akár fél órába is beleférhet
• de tarthat tovább is, ha szükséges.
• "...erről jut eszembe..."
A beszélgetés közben/után nyilván felmerül még Benned egy csomó újabb gondolat, ezért is érdemes jegyzetelni. A KÖVETKEZŐ NAP ÉJFÉLIG BEZÁRÓLAG még elküldhetsz emilben egy kb. A4-es oldalnyi kérdést, amikre egy-két munkanapon belül válaszolni fogok. Ezért nem kell külön fizetned. (hét végén és ünnepnapokon én is pihenek vagy utazom, ezért nem biztos, hogy gépközelben vagyok, de igyekszem mihamarabb írni, mert tudom, hogy várod)

MIKOR VAGYOK GÉPNÉL?

• Előre egyeztetett időpontban mindig.
• Ha tervezek, akkor is itt ülök. Szeretek felkészülni minden tanácsdadásra, mert ezzel Neked pénzt és időt takarítok meg, így arra kérlek, hogy lehetőleg előre küldd el a kérdéseidet, s ha olyan jelegű, amihez alaprajz is kell, akkor azt is
• Amikor tárgyalok vagy éppen valaki másnak adok tanácsot, netán egy folyamatban lévő
munkám kivitelezését felügyelem vagy bármi egyéb dolgom van, akkor nem tudunk
beszélni, ezért szükséges az előzetes egyeztetés.

EZ EGY IDŐKIBŐVÍTŐ SZOLGÁLTATÁS:

ÜLSZ A FOTELBEN, KÉRDEZEL, ÉN MEG VÁLASZOLOK.
VAN-E ENNÉL KÉNYELMESEBB MEGOLDÁS?
Hívjál vagy írj, ha ennél is több segítségre van szükséged.
lakber@zamborszkyeva.hu
https://www.facebook.com/zamborszky.eva

SZÉP OTTHONT KÍVÁNOK NEKED, akár szakértő segítségemmel 🙂
mert én vagyok az elfoglalt emberek igényes lakberendezője
+36 70 451 7574
SKYPE: Zámborszky Éva
vagy avenus143

 

No Comments Yet.

Leave a comment