RÓLAD

Profil

logó

logó

Igényes otthonokat tervezek az olyan elfoglalt embereknek, mint amilyen Te vagy. Segítő csapattal a háttérben leveszem válladról a tervezés, kivitelezés, mesterek után kutatás terhét is. A lakberendezés kivitelezési munkáinál is ott vagyok, így még szabit sem kell kivenned, ha nem akarsz.

Miért "Rólad" és nem "rólam" a cím? Amikor megbízol az otthonod megtervezésével, nem hinném hogy érdekel, hova jártam óvodába és voltam-e kisdobos. Lehet 65 diplomám is, de Téged sokkal jobban érdekel,  miért jó Neked, mit profitálsz abból, ha rám bízod az otthonodat, irodádat.  A tervezéshez, kivitelezéshez többféle szakember összehangolt munkája szükséges, még akkor is, ha "csak" a nappalidat vagy a fürdődet alakítjuk ki vagy át. Ha előre ki van találva minden részlet, gördülékenyebben megy a munka, Te is előre látod, mi lesz a végeredmény és az kb. mennyibe fog kerülni.

Könnyebbség lenne, ha Neked csak bólintanod kellene a tervekre, ha tetszenek, vásárláskor a segítségemmel könnyebben tudnád eldönteni, hogy melyiket a rengeteg lehetőségből?

Persze van még sok egyéb előnye is, ha megbízol a tervezéssel és a  kivitelezés levezénylésének nem egyszerű feladatával.
Magamról is eláruljak pár   "nagy titkot"? A lakberendezést az iskolák elvégzése óta továbbra is  tanulom nem csak magyarul (közelebbről angolul), hisz mindig van új a nap alatt. Sok újságcikkem jelent meg az évek során, így a médián keresztül is átadhattam valamit a tapasztalataimból. Exhibicionista lévén  sok kiállításon vettem részt, többnek a vezetője is voltam, erről sok szép fotót és pár TV-felvételt  őrzök. A  Lakberendezők Országos Szövetségének több évig voltam elnökségi tagja (társadalmi munkában, mint ott mindenki), így a szakmát kívül-belül ismerem, minden oldaláról.  Magyar és külföldi gyárlátogatásokon, továbbképzéseken első kézből szerzett friss, ropogós ismeretekkel igyekszem a legjobb formámat hozni minden munkám során, hogy Neked tudásom legjavát nyújthassam.

Elismerések

"Nekem nagyon egyszerű ízlésem van,
mindig a legjobbal vagyok megelégedve."
Oscar Wilde

Legnagyobb elismerés számomra az elégedett ügyfél. Tényleg elégedettek, amikor látják, hogy maximálisan igyekszem az ő szempontjaik szerint tervezni, nem pedig "önmegvalósítok", és együtt a legtöbbet, legszebbet hozzuk ki leendő otthonukból.
Arra vagyok a legbüszkébb, hogy sokukkal baráti kapcsolatba kerültünk, és vannak, akikkel ez már sok-sok éve tart.

Tények, eredmények

"Egy ház nem otthon, ha a gyerekeknek és a kutyáknak tilos bemenni a nappaliszobába." Audrey Hepburn

Bizony-bizony, mindenki érezze jól magát otthon, hisz a ház nemcsak fala összessége, hanem sokkal több ennél - de hogy tényleg Rólad szóljon , Ehhez adok tanácsokat, tervezek, berendezek, mindig a lakókkal együttgondolkozva - 1999. óta. Ha ki akarod próbálni kicsiben vagy nagyban, nézz körül itt is.

Olvasd tovább
MEGPRÓBÁLTAM MEGSZÁMOLNI...

1999. óta nagyon sok lakást, irodát, kiállítási standot terveztem, nem sikerült megszámolni, mennyit is. 3 évig voltam a Lakberendezés nevű online magazin szaktanácsadója (akkor még emilben válaszoltam minden kérdésre, amiket a szerkesztőség küldött tovább) - azóta "kicsit" fejlődött az Internet. Három év alatt több, mint KÉTEZER levélre válaszoltam. Ó, akkor nem volt még igazi belsőépítész tervezőprogram, csak valami butácska játék-izé, de méretarányos rajzokat azért lehetett vele kreálni. Azóta nagyot fordult a világ.

More
Phasellus porta. Fusce suscipit varius mi.
Cum sociis natoque.

Cum sociis natoque penabus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Nulla dui. Fusce feugiat malesuada odio. Fusce euismod consequat ante. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.

More